CAT | ESP | ENG

Stacks Image 151
alsamanela és una batedora d'idees on la creativitat, la il·lustració, el dibuix artístic i animat, el disseny industrial i de producte en 3D i les solucions infogràfiques conflueixen i interaccionen per afrontar treballs de disciplines molt diverses. Ens avalen més de 25 anys d'experiència i la confiança dels nostres clients. Donem servei a estudis de disseny, productores audiovisuals, fabricants de joguines, agències de comunicació, publicitat i RRPP, editorials, estudis d'arquitectura, directors d'escena, escenògrafs i figurinistes, fabricants tèxtils, inventors i qualsevol que necessiti materialitzar una idea a través de la il·lustració o del disseny en 3D.

Estem a la Platja del Callao de Mataró i una de les nostres fonts d'inspiració.es veure el mar, les palmeres o com despunta el dia a la línea de l'horitzó.EQUIP

Alsamanela està format per professionals amb un profund coneixement de les diverses àrees del sector. Una metodologia adequada i l'autoexigència fan que cada projecte es treballi amb la serietat i el rigor que mereix. Un bon clima de treball al qual s'hi sumen col·laboradors externs que ens aporten nous punts de vista però amb els que compartim una mateixa manera de fer les coses i que fan que cada projecte reflecteixi el seu talent i capacitats.